top of page
Пошук

CFSR надали допомогу Спільноти «Вознесіння і сердець» міжнародного руху спільнот «Віра і світло»

В рамках співпраці CFSR з Львівською обласною радою, особам з інвалідністю Спільноти «Вознесіння і сердець» міжнародного руху спільнот «Віра і світло», надали можливість відвідати духовний семінар.

За дорученням Ірини Гримак, команда CFSR разом з координатором від Львівської обласної ради Ігорем Дяковичем, на автобусі VDL Bova, який пожертвувала Фонду інвестиційна компанія з Німеччини Gigahertz Ventures, Libereco – Partnership for Human Rights доставила спільноту на захід.

Одним з пріоритетних напрямків Гуманітарної місії CFSR, у часи війни, є приділення особливої уваги людям з обмеженими можливостями.

"Дякуючи Stefan Schandera та Libereco – Partnership for Human Rights , ми маємо можливість проводити не лише евакуацію мирного населення з місць проведення бойових дій, а й допомагати у перевезенні осіб з інвалідністю у Львові та Львівській області". - Підкреслила Координаторка проєктів розвитку та будівництва об'єктів соціальної інфраструктури, Львівського офісу CFSR Аліса Волкова.

Написав на своїй сторінці facebook координатор від Львівської обласної ради Ігор Дякович: https://www.facebook.com/IgorDyakovich/posts/pfbid0ECPZVwioLXAbvKX5Sh8rHo9jsBkQtHCkUXTxeMdJbsqEUJUUhYSKmsMnoX7NJgrEl



bottom of page