top of page
Пошук

CFSR вдячні своїм партнерам IOM Ukraine за плідну співпрацю з допомоги Харківщині

У черговий робочий візит делегатів Міжнародної організації з міграції (МОМ) / Агентства організації Об'єднаних Націй з міграції (ООН) до Харківської області, а саме у населені пункти де найбільше, від бойових дій постраждали населення та інфраструктура життєзабезпечення, команда CFSR прийняли участь у моніторингу ситуації та потреб мешканців, разом з партнерами.


Офіцер операцій IOM Мохамед Елмасрі наголосив на тому, що у найкоротші терміни в співпраці з усіма зацікавленими сторонами, готові надати допомогу людям, що постраджали в наслідок бойових дій, зокрема внутрішньо переміщеним особам, що найбільш потребуют підтримки у цей час.


IOM Ukraine допомагає, засобами гігієни та зимовими наборами, актуальними є ковдри, подушки, постільна білизна, рушники та лампи, що заряджаються від сонячного світла, брезент тощо. Також організація, разом з своїм місцевим партнером БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) , майже з перших місяців війни, допомагає, зокрема на Харківщині з матеріалами тимчасового ремонту пошкодженого житла та інфраструктури життєзабезпечення.


"Ми дуже вдячні нашим колегам за плідну робочу зустріч, та професійний конструктивний діалог. Впевнена, що тісна співпраця й надалі буде підвищувати рівень і якість гуманітарної допомоги населенню, що страждають в наслідок російської агресії проти України." - підкреслила Заступниця директора CFSR з адміністративно - господарської діяльності, координаторка проєктів з психологічної, фізичної реабілітації та соціальної і професійної адаптації постраждалих в наслідок війни Катерина Мельникова.

Між тим, Катерина Мельникова відзначає, що в умовах великої внутрішньої та зовнішньої міграції, фіксується велика кількість фактів порушення прав людини, зокрема і почастішали випадки торгівлі людьми та трудової експлуатації. На цьому фоні, команда CFSR докладає максимум зусиль з виявлення постраждалих та обізнаності населення про можливі ризики.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців






bottom of page