top of page
Пошук

Акція у Харкові до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми - 30 липня.

Команда CFSR з волонтерами ГО "Громада Харкова" провели у Харкові соціально-інформаційну акцію «Безпечний Шлях» до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми - 30 липня на вокзалі Південної залізниці для людей що приїжджають чи евакуюються з Харківського регіону.


Метою даної акції є підвищення поінформованості стосовно існуючих в суспільстві ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми в тому числі при пошуках житла та роботи як в Україні, так і за її межами.


" Наші волонтери роз'яснювали людям про ризики потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та як себе уберегти та куди звертатися за сумних умов. Також кожному було надано різні пам'ятки з телефонами довіри від наших партнерів від Міжнародної організації з міграції (МОМ)в Україні/Агентство ООН з міграції" - підкреслив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR), Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області Сергій Жук.

За ці жахливі місяці мільйонам українцям через повномасштабне вторгнення рф довелося покинути рідні домівки та поневірятися по всій Україні і більшість була вимушена виїхати за кордон шукати прихистку.

Так Проєкт «Українцям про ЄС» спільно з нашими партнерами IOM Ukraine розробив чотири відеоролики про те, як не стати жертвами торгівлі людьми та не потрапити у трудове або сексуальне рабство, та на яких умовах треба погоджуватись на працевлаштування, вимушений переїзд, пошук житла. - https://kharkivoda.gov.ua/news/116831





bottom of page