top of page
Пошук

Єдність та Солідарність: Мітинг в США з Участю CFSR на Підтримку України

День Незалежності України завжди відзначається великими святковими заходами та подіями, які об'єднують українську діаспору по всьому світу. У цей особливий день для Українців усього світу, громадяни Сполучених Штатів Америки, серед яких українці та американці, вийшли на мітинги так й у Detroit, Michigan, пройшов такий мітінг виражаючи свою невідмовну підтримку Україні в умовах її військової боротьби з росією.


На мітингу зібрались люди різних вікових категорій, національностей та віровчень, об'єднані спільним бажанням висловити підтримку українському народові в нелегкому часі. Однак, помимо різноманітності, було щось, що об'єднало всіх присутніх - це солідарність з Україною та її народом.


У цьому значущому заході важливе місце належало представникам громади та організаціям, які докладають зусиль для надання допомоги та підтримки Україні.


Серед них була й уповноважена представниця Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) Софія Жук. Її громадська позиція з публічної підтримки України та активна робота з залучення гуманітарної (благодійної) допомоги для цивільного населення та захисників та захисниць стала важливим інструментом в цій справі.


Спільно з іншими активістами, Софія Жук продовжує вести боротьбу за незалежність та територіальну цілісність України. Вона активно залучає громаду до надання допомоги на різних фронтах - як гуманітарній, так і інформаційній. Ця праця необхідна тим, хто зараз бореться на передовій.


Мітинг у Detroit став яскравим свідченням підтримки, що надається Україні з різних куточків світу. Він також свідчить про важливість громадської активності та єдності в обличчі викликів, які стоять перед країною.




bottom of page