top of page
Пошук

«Щасливі рюкзаки» дітям від CFSR & USA STANDS WITH UKRAINE

Команда Благодійного Фонду «Джерело Відродження» - CFSR у м.Львові, що дня роблять величезну роботу з гуманітарною допомогою, так цього тижня були приємні заходи у такому проєкті як «Щасливі рюкзаки».

Дякуємо за таку прекрасну ініціативу Vida Anton, де Американські школярі віддали свої рюкзаки, наповнені різноманітними подарунками і добротою, своїм Українським одноліткам.


Наша команда CFSR, порадували дітей переселенців України (Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Кременчуг, Херсон, Сєвєродонецьк, Попасна та Миколаїв), які зараз тимчасово живуть в Львівському центрі для переселенців та діткам у дитячому будинку.

"Велика вдячність всій команді USA STANDS WITH UKRAINE за надану можливість завітати до діточок з такими подарунками та наповнити їх серця радістю та добротою"- подякувала Членкіня Львівського офісу Людмила Нечипоренко

USA STANDS WITH UKRAINE - instagram


Є постійна потреба у продуктах, дитячому харчуванні, підгузки, воді, спеціальних засобах гігієни та аксесуари для вагітних та кормлячих жінок, іграшках, дитячих візочках тощо.


Просимо Вас, в цей нелегкий для України час простягнути нам руку допомоги в тій мірі, яка можлива.-














bottom of page