top of page
Пошук

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» Харківської ОВА

За дорученням начальника Харківська обласна військова адміністрація Олега Синєгубова пройшло чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням заст. начальника Харківської ОВА Євгена Іванова та керівниці апарату ОВА Вікторії Белявцевої .

Заслухали очильника Красноградського районна державної адміністрації Віктора Войтенко по результатам реалізації проєкту в районі , про хід навчань для держслужбовців та прийняли інші важливі рішення.


У Красноградському Районі створено районну робочу групу «Прозорість і підзвітність». Засідання групи відбуваються щотижня за участі правоохоронних органів, СБУ та неупереджених представників громадськості. На офіційному сайті району створено відповідну рубрику, де міститься інформація про актуальні закупівлі. В ході нарад учасники районної групи перевіряють тендери. Згідно звітів, в окремих випадках було виявлено технічні порушення, які не несли шкоди державі та були виправлені.


Також триває робота з відновлення офіційних сайтів Куп'янська районна державна адміністрація та Лозівська районна державна адміністрація . Попередні версії сайтів не працюють через знищені внаслідок бойових дій сервери. Робота офіційних сайтів необхідна для висвітлення діяльності робочих груп та безперешкодного доступу представників громадськості до актуальних і проведених закупівель.


Щодо проведення тренінгів із прозорості тендерних закупівель для керівників структурних підрозділів Харківської ОВА, за дорученням Групи , зустрічаюсь та консультуюся з представниками організацій які працюють з німецькою організацією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та фахівцями Karazin Business School тощо.

"Для мене особисто як очильника Комітету запобігання та протидії корупції Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області та керівника Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR), по роботі з запобігання зловживань при тендерних закупівлях, є дуже вагомим аргументом, принципова позиція керівництва ОВА щодо сприяння максимальної прозорості цих процесів" - Підкреслив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ (Новини)-https://kharkivoda.gov.ua/news/124286


bottom of page