top of page
Пошук

Чергова поїздка з дітьми з Шевченківської громади до Харківського зоологічного парку

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з благодійними організаціями, такими як "Координаційний гуманітарний центр", "БО Eventroom", БО БФ «Незламний Харків», БО БФ "Світ України", Центр розвитку громадянського суспільства, Nova Ukraine та БО БФ "Душа Харкова-Роксана та команда", в чергове завітали до дітей з Шевченківської громади Куп'янського району.


Діти з Шевченківської громади, які раніше не мали можливості відвідати Харківський зоологічний парк, отримали шанс зробити це цього разу. Під час екскурсії діти мали можливість познайомитися з різними тваринами, дізналися цікаві факти про фауну та взяли участь в захопливому квесті, за що отримали подарунки. У кінці дня їх чекав смачний обід, після чого їх відвезли додому з гарним настроєм. Крім того, ця поїздка надала можливість дорослим відпочити та насолодитися часом разом з дітьми.



Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.




bottom of page