top of page
Пошук

Чергова допомога у селище Липці від Americares та ЛОК - Львівський Оборонний Кластер

Складну ситуація на території прикордонної Громади, у звʼязку з посиленням терористичних дій росії, посилюємо допомогу місцевим мешканцям, що потерпають від війни.

Так черговий гуманітарний вантаж медичного призначення від партнерів Глобальної організації Americares до селища Lyptsy, Kharkivs'Ka Oblast', Ukraine  у КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЛИПЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ №5 ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ, передали Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження»(CFSR) разом з очільником Харківської районної державної адміністрації Володимиром Усовим та керівництвом Липецької територіальної громади, за дорученням заступниці Харківської ОВА Олени Логвинової в рамках Угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Mаксимом Хаустовим.


Дуже вдячні партнерам ЛОК - Львівський Оборонний Кластер Mаксиму Плехову та Юрію Федорову, які надали засоби індивідуального захисту - бронежилети для роботи лікарів, що працюють у небезпечних умовах.
Робота задля підтримки медичної галузі та її працівників, постійно триває  завдяки допомоги наших міжнародних і вітчизняних партнерів та сприяння й всебічної підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації.
Та вдячні за підтримки нашої Гуманітарної місії Команді Координаційний гуманітарний центр Євгену Коляді 
Важливо підкреслити, що така гуманітарна допомога не тільки допомагає підтримати медичну інфраструктуру на території яка потерпає від агресії російських загарбників, але й є символом солідарності та підтримки з боку міжнародної спільноти.
Зусилля всіх організацій та людей, які беруть участь у цьому процесі, заслуговують на велику пошану за їхню роботу у важливій місії підтримки медичної галузі на деокупованих територіях .
Також, керівниця медичного закладу Светлана Потабенко та колектив, поінформувли нас про першочергові потреби, задачі та виклики що стоять перед місцевою Громадою.
Команда CFSR дуже вдячні друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме фахівцям Americares foundation в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares, Inc. Sophia Zhuk у США.
Як завжди, окрема подяка засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal, Forus Taxi Estonia тощо пану Urmas Sõõrumaa з Tallinn, Estonia , що у 2022 році забезпечили нашу Команду надійними повнопривідними Mercedes-Benz Deutschland _ Mercedes-Benz Trucks and Buses SA - підкресдив Директор CFSR Сергій Жук.




bottom of page