top of page
Пошук

Чергова допомога від великого друга України пана Urmas Sõõrumaa з Естонії

Команда Благодійної Організації «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) пишаються активною підтримкою своїх друзів та колег - міжнародних некомерційних та комерційних організацій, яким не байдужа доля Українців в часи великої біди, у зв'язку з агресією російської федерації проти України.


Сьогодні вчергове, великі друзі України - Естонія, протягують руку допомоги, підтримуючи Українців в їх боротьбі з агресором та мріях на краще майбутнє.


Урмас Сиирумаа продовжує свою Гуманітарну місію в Україні "missioned by U.S" разом з CFSR. Вчергове забезпечивши повнопривідним надійним транспортом, а саме Mercedes-Benz Vito, для пересування на важко доступні території у будь-яку погоду та пору року.

Транспорт, що було пожертвувано для CFSR, вже найближчим часом буде доставляти гуманітарні вантажі на деокуповані території та у зворотному напрямку евакуйовувати людей з небезпечних територій.

"Перша вантажівка із зимовим спорядженням прибула до Харкова вже 6 вересня, коли почалися події зі звільнення Харківщини. Цікавий збіг?! Другий фургон відправляється в Україну завтра. Обидва фургони призначені для майбутньої евакуації людей в Україні. Будь-хто, хто готовий підтримати борців за нашу спільну свободу черговим придбанням зимового спорядження, може зробити це через Благодійний фонд "Дхарма". Са Дхарма IBAN: EE082200221018171111 Swift / BIC: HABAEE2X Ключове слово "Україна". - Написав на своїй сторінці facebook Урмас Сиирумаа.

CFSR висловлює свою подяку Оксані Антонюк за активну роботу з організації гуманітарної допомоги, що надходить до України та зокрема до Харківського регіону.

"Від всієї команди БО "Благодійний Фонд" Джерело Відродження " (CFSR), я щиро вдячний нашому другу з Естонії - Засновнику US Invest, Forus Eesti, Rotermann, Президенту Eesti Olümpiakomitee пану Urmas Sõõrumaa, за невичерпне прагнення робити добро, за оптимізм, тепло і світло серця, завдяки якому світ довкола стає кращим та чергову вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса та коштовного гуманітарного вантажу з теплими речами для захисників Харківщини." - Щиро подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

Також у CFSR є негайна потреба у Позашляховику 4х4, укомплектованому автомобільною лебідкою, та набором інструмента рятувальника (для евакуації пошкоджених автомобілів наших волонтерів з ризикових зон де вони працюють тощо.) та генераторів безперебійного постачання (дизельні або на сонячних батареях).


Навіть один, наданий Вами автомобіль, може врятувати життя та здоров'я багатьох людей!






bottom of page