top of page
Пошук

УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ CFSR З ХАРКІВСЬКИМ ОБЛАСНИМ ЦЕНТРОМ ЗАЙНЯТОСТІ

Дироктор CFSR Андрій Караченцев підписав Угоду про співпрацю між Харківським обласним центром зайнятості та Благодійним фондом "Джерело Відродження".

Керівник служби зайнятості Володимир Міненко наголосив на важливості партнерства та співробітництва з організаціями з питань сприяння зайнятості населення, пошуку ринку праці, сприяння у підборі кадрів та працевлаштуванні громадян.

Також у заході взяли участь : керівник з фандрейзингу CFSR Віктор Жук, кар'єрна радниця CFSR з фінансової незалежності та розкриття потенціалу осіб що постраждали від насильства Мар'яна Швайко та спеціалісти Харківського обласного центру зайнятості.

Перед підписанням Угоди сторони обговорили напрямки розвитку комунікації та розробили стратегію взаємодії у подальшому.

Результатом таких спільних і цілеспрямованих дій буде спільна діяльність щодо забезпечення надання ефективних соціальних послуг особам з інвалідністю, організації та проведення заходів, спрямованих на реалізацію державної політики зайнятості, забезпечення гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та за ознакою статі, торгівлі людьми, надання інформаційних послуг з питань сприяння працевлаштуванню, організації професійного навчання зайнятих та незайнятих осіб. У спільній роботі, на даному етапі сфокусувалися на темах організації самозайнятості, запобігання потрапляння у трудове рабство та нелегальній міграції, забезпечення гендерної рівності на ринку праці.



bottom of page