top of page
Пошук

У м.Київ пройшло засідання Кластеру продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ)


Київ, 14 грудня 2023 року – Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR), яка була присутня на засіданні Кластеру продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ) в офісі організації iMMAP у Києві, висловила вдячність за конструктивну співпрацю та чудову організацію заходу.

«Можливість зустрітися з усіма координаторами субнаціональних кластерів, почути кожного й обмінятися думками, стала ефективним вирішенням багатьох поточних питань», – зазначила команда CFSR.

Особливу увагу учасники засідання приділили обговоренню сільськогосподарських потреб у Чернігівській області. Представники організації ZOA представили професійну оцінку ситуації, яка розкрила системний підхід до проблематики на селі.


Крім того, на засіданні обговорювалися такі питання, як забезпечення продуктами харчування внутрішньо переміщених осіб, відновлення сільського господарства в постраждалих від війни регіонах, а також розвиток соціальних програм для підтримки населення.

«Такі підходи завжди відкривають розуміння першочергових рішень та завдань на довгострокову перспективу», – підкреслила команда CFSR.

За інформацією  FSLC у Харківській області й Менеджерки гуманітарного відділу Координаційний гуманітарний центр Катерини Лавренко, наступне засідання Кластеру відбудеться найближчим часом у Харкові.


Засідання Кластеру продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ) є важливим заходом, який дозволяє об’єднати зусилля міжнародних організацій, урядів, неурядових організацій та волонтерів для вирішення проблем продовольчої безпеки та засобів до існування в Україні.




bottom of page