top of page
Пошук

"Трудова експлуатація в умовах нелегального працевлаштування це не міф"- Мар'яна Швайко

В рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Харківському міському центрі зайнятості БФ "Джерело Відродження" разом з ГО ХОО "Громада Харкова" в останній день проведення акції, провели інформаційний семінар «Ризики нелегальної трудової міграції».

На захід були запрошені зареєстровані безробітні різних категорій. Разом з представниками Центру, спікерами виступили співзасновниця CFSR-координаторка проектів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук та Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, кар'єрна радниця ХОО "Громада Харкова" з фінансової незалежності та розкриття потенціалу осіб постраждалих від насильства Мар'яна Швайко .


Також в заході прийняли участь членкиня ХОО "Громада Харкова"- кар'єрна радниця з питань фінансового розвитку та розкриття підприємницького потенціалу постраждалих від торгівлі людьми Юлія Шавріна та координатор проектів CFSR з соціальної реабілітації постраждалих внаслідок бойових дій та надзвичайних ситуацій Дмитро Пікалов.

В ході зустрічі висвітлили ті ризики, з якими зіштовхуються шукачі роботи при працевлаштуванні за кордон, та надали поради щодо уникнення потрапляння в подібні ситуації.

Сподіваємося, що отримані знання та поради фахівців з протидії торгівлі людьми допоможуть шукачам робити правильний та безпечний вибір при працевлаштуванні. "Ми вдячні нашим друзям та партнерам - колективу Харківського міського центру зайнятості, з якими працюємо в рамках підписаної Угоди про співпрацю з Службою зайнятості Харківського регіону, за організацію чудового заходу та плідну співпрацю"- підкреслила Мар'яна Швайко.




bottom of page