top of page
Пошук

"США має визнати росію державою-терористом". — Софія Жук

10 жовтня в місті Детройт, Мічиган біля пам'ятника Джо Луїсу “The Fist”, пройшов екстрений черговий мітинг у зв’язку з жорстокими діями Росії та масовими бомбардуваннями по всій території України.

Ціль акції мирного претексту, постійно нагадувати Уряду США та світу про боротьбу українців, й хто є ворогом не тільки нашої держави, а і всього світу.

Відмова Уряду США назвати Росію державою-терористом, дає можливість Росії безкарно діяти, заявляють в Ukrainian-American Crisis Response Committee of Michigan.


"Я дуже вдячна Anna Zelenska за організацію мітингу, а також всім присутнім кому небайдужа доля Українців. Сьогодні кожен на своєму місці, як і я, повинен зробити все можливе для припинення російської агресії проти України та підтримати й допомогти постраждалому населенню та захисникам. Тому, США має визнати росію державою-терористом". — Підкреслила учасниця мітингу у Детройті, Співзасновниця БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження», менеджер міжнародних проєктів — координаторка по співпраці з Americares Foundation, Inc., та координаторка проєктів CFSR по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук. СЛАВА УКРАЇНІ!



bottom of page