top of page
Пошук

Спільна підтримка для Шевченківської Центральної Районної Лікарні

БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області, продовжує свою гуманітарну місію на Харківщині, надаючи підтримку медичним закладам та установам, які страждають від наслідків військових дій та в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністраціїпід керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої та Куп'янської районної державної адміністрації Андрія Конашевіча ,


Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) та БФ Надії Вовк "Берегиня" разом з керівником Шевченківської селищної військової адміністрації Куп'янського району Сергієм Старіковим передали чергову гуманітарну допомогу у заклади охорони здоров'я.



Завдяки допомозі та підтримці цих організацій, Шевченківська Центральна Районна Лікарня отримала обладнання, медичні та антисептичні засоби, які є важливими для надання якісної медичної допомоги пацієнтам. Ця допомога допоможе лікарні забезпечити найвищий рівень медичного обслуговування та створить безпечні умови для лікування пацієнтів у складних часах.


Благодійний фонд «Джерело Відродження» щиро висловлює глибоку вдячність всім залученим організаціям та особам за їхню щедрість, допомогу та гуманітарний дух. Ця співпраця створює приклад спільного зусилля для забезпечення медичного благополуччя наших співгромадян і підтримує ідеал гуманітарного обслуговування, що має на меті полегшення страждань та покращення якості життя людей. Це взаємодія підтверджує, що, працюючи разом, ми можемо зробити набагато більше для допомоги тим, хто цього найбільше потребує.



bottom of page