top of page
Пошук

Спільна праця з Urmas Sõõrumaa з допомоги постраждалим внаслідок російської агресії триває

Сьогодні завдяки співпраці з надійними друзями CFSR з Talin Estonia компанії Forus Eesti , Forus Taxi Estonia та Rotermanni Kvartal пана Urmas Sõõrumaa - Missioned by U.S., отримали пожертву черговий повнопривідний транспорт Mercedes-Benz Vito, на цих надійних та містких авто вже дуже багато зроблено за що команда CFSR дуже вдячні партнерам!


Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) продовжує посилення роботи з виконання Гуманітарної місії в Україні, і зокрема на Харківщині!


Спільна праця з Urmas Sõõrumaa з допомоги постраждалим внаслідок російської агресії триває. Мета Фонду допомогти якомога більше українцям на деокупованих територіях та там де йдуть бойові дії і захисникам


"Доставив чергову допомогу від наших друзів з пана Urmas Sõõrumaa , людини з великої літери з яким команда БФ "Джерело Відродження" - CFSR виконує Гуманітарну місію на Харківщини! Зокрема, справа - допомагати, не є ділом у робочий час!! Ця справа, вимагає бути небайдужим завжди, навіть якщо вирішив зупинитись на каву та поїсти, то будь готовий віддати свого гамбургера, тому хто більше за тебе його потребував, цього разу, це був чудовий пес." - Зауважив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.




bottom of page