top of page
Пошук

Співпраця та Спільні Досягнення: Підсумки Робочої Зустрічі з Керівником Шевченківської Селищної Військової Адміністрації

На черговій робочій зустрічі з керівником Шевченківської селищної військової адміністрації Куп'янського району Сергієм Старіковим були підведені підсумки співпраці за період з 2022 по початок 2024 року. Зустріч стала можливістю обговорити нагальні питання гуманітарної допомоги, а також викликів і відновлення в громаді, зокрема підтримки місцевого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб.


Особливу увагу приділено проблемам і потребам вразливих категорій мешканців. Керівництво Благодійного Фонду "Джерело Відродження" щиро подякувало місцевій владі за важливу роботу та досягнення у відновленні деокупованих територій, незважаючи на постійні терористичні загрози з боку російських окупантів.


Учасники зустрічі також висловили щиру вдячність керівництву Харківської обласної військової адміністрації, а також працівникам інших відомств, які надали всебічну підтримку гуманітарній місії у Харківській області з початку війни.


Підсумково, зустріч стала доброю нагодою для визнання спільних досягнень у важких умовах та підтвердила глибокі дружні стосунки, сформовані в процесі співпраці.



bottom of page