top of page
Пошук

Співпраця з Міжнародною організацією з міграції (МОМ)-допомога Харківщині.

На цьому тижні Харківщина отримала значну партію необхідної допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ), яка є Агентством Організації Об'єднаних Націй (ООН) з питань міграції.


Поки регіон частично відновлюється після місяців інтенсивних бойових дій та обстрілів, область приймає не лише харків'ян, які повертаються додому, але й родини, переміщені з інших регіонів. А також велика кількість людей, що потребують допомоги, це ті що переміщувалися по області, залишая окуповані райони. Ці люди покидали свої домівки, часто екстренно не маючи при собі зовсім ні чого.


Понад 16 тис. предметів першої необхідності – матраців та брезенту – допоможуть задовольнити нагальні потреби людей, які залишають свої будинки у пошуках безпечних та гідних умов проживання, а також місцевих жителів, чиї будинки були зруйновані чи сильно пошкоджені.


Отриману допомогу від своїх партнерів, БФ «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» - CFSR направив для потреб населення, до Харківської Обласної Військової Адміністрації, Роганської селищної територіальної громади старостинського округу з центром в с. Хроли та ГО ХОО "Громада Харкова", яка направить адресну допомогу у сектори їх роботи, а також на потреби мешканців Старосалтівської територіальної громади.


Ще більше чекаємо допомоги від МОМ, зокрема сонячні лампи, гігієнічні набори та інші непродовольчі товари, які вже на шляху для підтримки людей на Харківщині.


Команда CFSR разом з Старостою старостинського округу з центром в с. Хроли Роганської селищної територіальної громади Тетяною Жуковою, ГО ХОО " Громада Харкова" та Представником CFSR у Старосалтівській ОТГ Олександром Бойко, який є місцевим депутатом цієї громади, передають ці речі людям, що найбільш їх потребують.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.














bottom of page