top of page
Пошук

Співпраця CFSR з рятувальною службою Харківщини є у пріоритеті й надалі

В рамках співпраці Головного управління ДСНС України у Харківській області з Координаційним штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, Благодійним Фондом «Джерело Відродження» (CFSR) було передано від своїх партнерів Жіночий рух "ЗА Майбутнє", БФ Надії Вовк "Берегиня", громадянина Естонії пана Urmas Sõõrumaa та Forus Eesti необхідні речі для особового складу рятувальників, а саме гігієнічні набори, медичні засоби, харчові продукти довготривалого зберігання від Nestlé та інше.


Також, Радник CFSR з корпоративної безпеки Ігор Суханов, як голова Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області подякував за плідну співпрацю керівнику ГУ ДСНС у Харківській області Олександру Волобуєву та вручив Подяку від Громадської ради.


У Команди CFSR зазначили, що підтримка та співпраця з рятувальною службою Харківщини є у пріоритеті й надалі.


"Дякую від всієї команди та від себе особисто, усім працівникам ДСНС, а саме співробітникам Головного управління ДСНС України у Харківській області, які забезпечують життєдіяльність нашої Харківщини! Працюючи у напружених і надзвичайних умовах, показують високий рівень професіоналізму, мужності та злагодженості, за те, що ризикують своїм життям заради миру та цілісності нашої держави - безпеки кожного з нас". - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

Команда «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR) дякує нашим надійним партнерам з Естонії - Urmas Sõõrumaa та компанії Forus Eesti за місткі Mercedes-Benz Vito та підтримку нашої Гуманітарної місії.

Головне управління ДСНС України у Харківській області (новини) - https://www.facebook.com/DSNSKHARKIV/posts/pfbid02GoL3FPmzRR3seiqRYX4rP2oRCUyAKEKauEcm4HRY9QjpXMcZKkT9GwvMHdrM6448l




bottom of page