top of page
Пошук

Свято Святого Миколая у Роганській ОТГ

До Дня Святого Миколая команда CFSR, у Роганській Об'єднаній Територіальній Громаді провели святковий захід, для маленьких вимушених переселенців та місцевих діточок.


З перших днів війни «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR) в рамках роботи Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області за підтримки Керівництва Харківської обласної військової адміністрації та Харківської обласної ради, однією з тих громад де CFSR почав працювати, була Роганська селищна рада, зокрема з Татьяною Жуковою та Марією Черненко. Так і зараз, завдяки підтримці надійних партнерів та друзів з Естонії пана Urmas Sõõrumaa та компаній Forus Eesti, Rotermanni Kvartal, Forus Taxi Estonia, Rotermann нам вдалося трьома місткими Mercedes-Benz Vito привезти до дітей праздник, та важлива співпраця з Жіночий рух "ЗА Майбутнє" Іриною Сусловою, Викторією Черногор та БФ Надії Вовк "Берегиня" Надією Вовк, Ільєю Яніцьким і компанією Nestlé, команда CFSR організувалися та приїхали привітати маленьких вимушених переселенців та місцеву малечу зі Святами до Роганської об'єднаної територіальної громади (ОТГ). Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук подякував Поліції Харківської області, зокрема Поліцейським офіцерам громад в Харківській області за плідну співпрацю та підтримку у реалізації нашої Гуманітарної місії, а саме і цього заходу.


"Багато приємних вражень від спілкування з нашими діточками, вони чарівні, яскраві, розумні та вже не за віком дуже сильні. Одна дитина, що стояла з мамою біля мене, отримавши солодощі, на при кінці розважальних заходів, каже -" Такі пластівці бачив тільки у рекламі......". Мене завжди, в такі миті емоції переповнюють - від радості, що дитині приємно, до лютої ненависті до російських покидьків, що руйнують дитинство сотням тисяч наших дітей!
Звісно, у не прості для України та наших людей часи, хочеться бути у ці чудові Свята, з усіма діточками, принести трошки радості та хорошого настрою кожній дитині. Сподіваюсь, що до кожного куточка в Україні, де є маленькі українці, також разом з нашими колегами прийде Святий Миколай
Зараз пишу й чую сповіщення повітряної тривоги ....це російські нехристи знов намагаються залякати український народ! МИ СИЛЬНІ та НЕЗЛАМНІ !
ВІРЮ БОГА який однозначно на нашій стороні, В УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД та НАШІ ЗБРОЙНІ СИЛИ !" - написав на своїй сторінці facebook Сергій Жук.








bottom of page