top of page
Пошук

Робоча зустріч представників CFSR з Головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою - Луценко

7 жовтня пройшла робоча зустріч представників CFSR з Головою обласної ради Тетяною Єгоровою - Луценко, а також у нараді взяли участь голова постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності та боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування Олег Каратуманов, голова постійної комісії з питань бюджету Людмила Немикіна та перший віцепрезидент — виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, депутат обласної ради Микола Тітов.


Директор Благодійного Фонду «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук та Спеціальний уповноважений представник CFSR у місті Харкові з релокації бізнесу та евакуації, радник CFSR з корпоративної безпеки Ігор Суханов, надали звіт присутнім про роботу команди Фонду за період початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.


Сергій Жук підкреслив, що довіру яку нам надали керівництво Харківської обласної ради та Харківської обласної адміністрації на виконання Гуманітарної місії - залучення та надання допомоги населенню Харківщини та захисникам, з перших днів війни, по цей час виконується успішно та надав вичерпну, стислу інформацію.


Тетяна Єгорова-Луценко наголосила, що обласна рада системно підходить до питань організації постачання та розподілення гуманітарної допомоги.


«Зокрема, я особисто під час поїздок за кордон спілкуюсь з міжнародними партнерами, для координаційної роботи створили обласний гуманітарний штаб, та надаємо підтримку тим благодійним фондам, які вже себе зарекомендували кращим чином. Саме до таких ми відносимо й ваш колектив, тому що бачимо, як багато проєктів ви вже реалізували. Обласна рада готова долучатись та сприяти реалізації ваших нових ініціатив. Тим більше що зараз, коли ВСУ звільнили область від окупантів, з’явилася велика потреба у роботі на території деокупованих громад. Потрібна як гуманітарна, так і фінансова та матеріальна допомога, взагалі забезпечити людей всім необхідним», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Під час наради Голова Обласної ради Тетяна Єгорова -Луценко представила присутнім Ігоря Суханова, як радника голови Харківської обласної ради на громадських засадах і зазначила, що в умовах війни для населення і для громад дуже важлива підтримка благодійних фондів.


«Ми дуже вдячні, що з самого початку війни Обласна рада підтримала нас необхідними документами й почала співпрацю з нашим Фондом. Завдяки цьому були досягнуті дуже важливі для громад області результати. Наприклад, нашим стратегічним та надійним партнером весь цей час є Міжнародна організація з міграції (МОМ) в Україні/Агентство ООН з міграції, також було налагоджено постачання ліків в обласні установи охорони здоров’я зі США від Americares Foundation, налагоджена тісна робота з Львівською обласною радою згідно з підписаного Меморандуму тощо. Нашими головними партнерами ми вважаємо Обласну раду та Обласну асоціацію органів місцевого самоврядування. От себе особисто та від нашого колективу висловлюю щиру подяку голові Обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко», - зазначив Сергій Жук.

Голова Обласної ради Тетяна Єгорова -Луценко (статья у facebook)

Харківська обласна рада (новини)




bottom of page