top of page
Пошук

Підзвітність й ефективність: Навчання Катерини Мельникової у Гуманітарній допомозі біля лінії фронту

8 грудня заступниця директора Благодійного Фонду «Джерело Відродження» (CFSR), Катерина Мельникова, взяла участь у тренінгу з теми «Підзвітність постраждалому населенню при здійсненні гуманітарної діяльності поблизу лінії фронту».


Цей тренінг, організований зусиллями та під керівництвом Роуз Форан, координатора з питань ААР, УВКБ, та Дейва ван Зунена, старшого менеджера з досліджень в REACH, став важливим кроком у підвищенні рівня ефективності гуманітарної діяльності у важких умовах, недалеко від зони конфлікту.


Участь Катерини Мельникової у цьому тренінгу свідчить про відданість фонду вдосконаленню підходів у співпраці та допомозі постраждалим у зоні конфлікту. Здобуті знання та практичні навички, набуті під час цієї події, стануть цінним додатком у роботі організації та сприятимуть більш ефективній допомозі людям, які опинилися у складних життєвих обставинах через конфлікт.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» висловлює щиру вдячність організаторам та тренерам за можливість поглиблення знань у сфері гуманітарної допомоги, що дозволить з кращою впевненістю й ефективністю надавати необхідну підтримку потребуючим у найвразливіших районах.




bottom of page