top of page
Пошук

Північна Салтівка одне з тих місц до якого прикута особлива увага CFSR та IOM Ukraine

Північна Салтівка - мікрорайон Харкова, назва та трагічна доля, якого стала відома далеко за межами Харкова та навіть цивілізованого світу - війна та значні руйнування житлових будинків, інфраструктурних об’єктів, комунікацій тощо, стало тому причиною, у наслідок збройного нападу РФ на Україну.


З доглянутого, затишного та квітучого району Північна Салтівка перетворилась на жахливі, майже безлюдні руїни. Не стала тому винятком і міська поліклініка № 10, що також зазнала значних пошкоджень в наслідок бойових дій. Постраждала сама будівля, вікна, покрівля, медичне обладнання та багато чого іншого.


Цього тижня Адміністрації Київського району, яка разом з керівництвом міста та БФ "Хелп Харків Хелп Київський Район", докладає багато зусиль для того, щоб врятувати цей медичний заклад, було передано Благодійним Фондом «Джерело Відродження» (CFSR) та ГО ХОО «Громада Харкова» (KHC), від Міжнародної організації з міграції (МОМ)в Україні/Агентство ООН з міграції, 1500 м кв. брезенту для покрівлі з тимчасового ремонту та закриття аварійного даху поліклініки № 10 планується виконати найближчим часом. Робота триває.


Адміністрація Київського району Харківської міської ради https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid038FyhDbUoS6QGUg91D19gE4LTT6tBSYBfsDkTaLSGTbpbKsr1bZ3ZLsbR9GVXmr3Vl&id=116651090463885


Р.S. до війни у лютому 2022 року у Міській поліклініці № 10, що розташована у Київському районі було завершено ремонтні роботи та встановлене нове сучасне оснащення для зручності та надання якісних послуг населенню мікрорайонів Північної Салтівці.


Як це було та що сталось далі ми маєте можливість побачити, перейшовши за посиланням. - https://izvestia.kharkov.ua/.../kak-izmenilas-10-ja.../

Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs Canada, Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.


IOM UKRAINE - CFSR :




bottom of page