top of page
Пошук

Представники CFSR з Головою Львівської облради відвідали медзаклади з реабілітації населення

Представники БО «Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ»(CFSR) разом з Головою Львівської облради Іриною Гримак, відвідали КНП ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування 3" м.Соснівка", а також майбутній реабілітаційний центр обласної клінічної лікарні у Великому Любені.


"Ефективна медична реабілітація дітей, дорослих та особливо наших захисників має стати важливим пріоритетом для лікарень Львівщини на найближчі роки. Фонд "Джерело Відродження" готовий стати нашим партнером у подібних проєктах. Протягом останнього року у лікарні в Соснівці відбулися позитивні зміни, з якими нас ознайомила її новий керівник Ірина Зелінська." - написала на своїй сторінці у facebook Голова облради Ірина Гримак


Ірина Гримак підкреслила, що до праці у лікарні вдалося залучити молодих перспективних фахівців, а також розширити спектр медичних послуг, які надають пацієнтам. Стратегія розвитку лікарні в умовах війни та у післявоєнний період передбачає її перетворення у сучасний центр реабілітації, зокрема й дітей.


За словами Ірини Гримак, обговорили потреби лікарні щодо оновлення медичного обладнання та домовилися з фондом про налагодження співпраці з американськими доброчинцями для розв'язання цих питань.

Благодійний фонд "Джерело Відродження" також зацікавився ще одним проєктом Львівської обласної ради, який передбачає розширення можливостей реабілітації для дітей на Львівщині.


У Великому Любені участники заходу ознайомилися з процесом створення сучасного реабілітаційного центру, який є підрозділом обласної клінічної лікарні.

Львівська обласна рада КНП ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування №3" м.Соснівка Львівська Обласна Клінічна Лікарня.


Представники Львівського офісу CFSR - БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» Людмила Нечипоренко та Аліса Волкова впевнені, що маючи спільне бажання та спільну мету, разом зможемо досягнути бажаного успіху у відбудові нашої країни та підтримці нашого цивільного населення.



Ірина Гримак відвідала лікарню відновного лікування» у Соснівці і майбутній реабілітаційний центр у Великому Любені - https://lvivoblrada.gov.ua/articles/irina-grimak-vidvidala-likarnyu-vidnovnogo-likuvannya-u-sosnivci-i-maibutnii-reabilitaciinii-centr-u-velikomu-lyubeni



bottom of page