top of page
Пошук

Подяка Фонду Східна Європа за підтримку та співпрацю: Разом ми - Шелтер

Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження»(CFSR) дуже вдячні колегам Фонду Східна Європа та його керівнику Віктору Ляху за постійну увагу до потреб населення Харківщини.

"Завітавши до партнерів у Київ, мав можливість особисто від CFSR та Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна висловити друзям  ПОДЯКУ за плідну співпрацю та допомогу місцевому населенню Куп'янської громади, які потерпають від російської агресії." - висловив директор CFSR Сергій Жук.

Співпраця з Командою Фонду Східна Європа в межах Програми «Разом ми – Шелтер» за підтримки Гуманітарного фонду для України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine, дала можливість допомогти людям та в чергове привернути увагу суспільства до проблеми та потреби, за що в чергове дякуємо й журналістам hromadske.ua.

Дякуємо  за сприяння та підтримку нашій Гуманітарній місії керівництву Харківської обласної військової адміністрації, Куп'янської районної державної адміністрації та особисто керівництву Куп'янської МВА Андрію Беседіну, Таїсії Нефьодової та Андрію Тихонченко.





bottom of page