top of page
Пошук

Партнерство для здоров'я: CFSR та Americares Foundation надають медичну допомогу Харківщині

Команда Благодійний фонд «Джерело Відродження»(CFSR) в рамках робти Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області за сприянням й підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальскої, Євгенія Іванова , Вікторії Белявцевої та угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максимом Хаустовим продовжує роботу з відновлення медичної галузі регіону.


Минулим днем стали ще однією важливою подією в довгому списку активностей, спрямованих на підтримку медичної галузі Харківської області з боку Благодійного фонду "Джерело Відродження" (CFSR) та їх надійних партнерів із Глобальної організації Americares Foundation.

Ця спільна ініціатива спрямована на забезпечення медичних закладів та медичного персоналу необхідними ліками та медичним обладнанням у Харківській області, яка продовжує переживати важкі моменти через воєнні події. Ініціатива також передбачає надання наборів особистої гігієни для певних категорій співробітників Комунального некомерційного підприємства "Міська клінічна лікарня №30" Харківської міської ради.

Благодійний фонд "Джерело Відродження" продовжує співпрацю з різними структурами та громадськими організаціями, щоб надавати підтримку у відновленні медичної галузі Харківської області. У цьому процесі важливу роль відіграють партнери з Americares Foundation, які вже протягом тривалого часу активно підтримують Україну та українців у важкі часи воєнної агресії.

Заходи спільності CFSR та Americares Foundation спрямовані на надання необхідних ресурсів медичним установам та фахівцям, щоб вони могли надавати якісну допомогу та лікування тим, хто найбільше потребує цієї допомоги. Важливою частиною цього заходу є надання ліків, які дозволяють лікарям ефективно лікувати пацієнтів та доглядати за їхнім здоров'ям. Також, забезпечення особистої гігієни співробітників медичного закладу є дуже важливою складовою у забезпеченні безпеки та гігієни у цей нелегкий час. Зазначимо, що партнерство між CFSR та Americares Foundation є прикладом успішної співпраці та підтримки у наданні гуманітарної допомоги та медичних ресурсів на користь жителів Харківської області. Разом вони продовжують віддавати перевагу здоров'ю та благополуччю людей, які переживають тяжкі моменти української історії, та допомагають відновити медичну інфраструктуру регіону.


Команда CFSR дуже вдячні друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме Americares foundation та фахівцям в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США.


Окрема подяка нашому Другу, засновнику US Invest , Forus Eesti, Rotermanni Kvartal тощо пану Urmas Sõõrumaa з Estonia , що технічно забезпечили нашу Команду надійними повнопривідними авто Mercedes-Benz Deutschland для здійснення нашої Гуманітарної місії.





bottom of page