top of page
Пошук

ПАРТНЕРСТВО FFUN SDG & CFSR

Сьогодні в центральному офісі Українського національного комітету Міжнародної Торгової палати (ICC Ukraine) радниця першого віцепрезидента ICC Ukraine, заступниця директора Благодійної організації БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» — CFSR Людмила Нечипоренко підписала Меморандум про співпрацю з Президентом Мауріціо Ароникой і директоркою Інною Мєтєлєвою ФОНДУ ЦСР ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ'ЄДНАНИХ НАЦІЙ (United Nations SDG Assistance Foundation)


Угода передбачає співпрацю в рамках програми "Порядок денний у галузі сталого розвитку на період до 2030 року" ("Agenda for Sustainable Development for the period up to 2030"), затвердженої організацією Об'єднаних Націй у 2015 році.

У ході зустрічі сторони обговорили поточні стратегії та напрямки співпраці з міжнародними організаціями. Були досягнуті домовленості про необхідність організації взаємної інформації та підтримки спільних заходів.


За словами пана Мауріціо Ароніки, з нашою соціальною активністю в Україні, перш за все, ми заявляємо про нашу підтримку, незважаючи на напружену ситуацію. Підтримка європейського курсу України. "НПО не можуть тікати з України прямо зараз, команда FFUN SDG і я особисто продовжуємо працювати над зміцненням українського суспільства", - сказав Мауріціо Ароніка.


У рамках підписання Меморандуму вони домовилися про плідну діяльність в областях, пов'язаних зі статутними цілями та організаціями, що підписали, та чинним законодавством України.


Людмила Нечипоренко щиро подякувала своїм партнерам за їхню довіру і величезні зусилля по досягненню кращого і міцного майбутнього для всіх.





bottom of page