top of page
Пошук

МОЛОДІЖНА РАДА ХАРКОВА & CFSR

До нового складу Молодіжної ради IV скликання при Харківському міському голові, увійшли наші представники БФ "Джерело Відродження" - Координатор проектів CFSR з соціальної реабілітації постраждалих внаслідок бойових дій та надзвичайних ситуацій Дмитро Пікалов та від ГО ХОО "Громада Харкова" Членкиня Правління - Координаторка проєктів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук.


Засідання відкрив міський голова Ігор Терехов, який привітав новостворений склад депутатів Молодіжної ради.


На першому засіданні Молодіжної ради було обрано керівний склад і заслухано вектори розвитку Молодіжної ради на наступні два роки.

Найближчим часом буде сформовано персональний склад Комісій Молодіжної ради. Колектив CFSR вітає та бажає нових успіхів та здобутків Депутатам Молодіжної ради IV скликання при Харківському міському голові .


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkhmgs%2Fposts%2F3197273863817488&show_text=true&width=500" width="500" height="754" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>



bottom of page