top of page
Пошук

Меморандум про співпрацю між Шевченківською селищною військовою адміністрацією та CFSR

У місті Шевченкове укладено Меморандум про співпрацю між Шевченківською селищною військовою адміністрацією Куп'янського району Харківської області та Благодійною Організацією "Благодійний Фонд 'Джерело Відродження" (CFSR).


Предметом цього Меморандум є спільна діяльність, спрямована на організацію та проведення заходів на території Шевченківської громади. Ці заходи спрямовані на надання медичної, соціальної, благодійної та гуманітарної допомоги непродовольчими та продовольчими товарами місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Однією з важливих цілей є відновлення структури життєзабезпечення, включаючи реалізацію екологічних проєктів.


Також передбачено організацію та координацію евакуації людей, особливо найбільш незахищених верств населення, з небезпечних територій. Організація і координація надання ефективних соціальних послуг найбільш вразливим та незахищеним верствам населення також є важливою частиною цієї співпраці. У рамках Угоди також реалізується державна політика з забезпечення гендерної рівності, запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі, торгівлі людьми та надання інформаційних послуг з цих питань.


Начальник Сергій Старіков підкреслив важливість цієї співпраці та подякував за значні допомоги, які вже надавав Фонд з самого початку деокупації цих територій.




bottom of page