top of page
Пошук

Меморандум про співпрацю між Департаментом економічної політики Львівської ОДА та CFSR

Було підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації та благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ»(CFSR)


Метою Меморандуму є співпраця Сторін у проведенні спільних заходів, реалізації програм та проектів у сфері соціального захисту населення Львівської області: осіб, які потерпіли від російської агресії, та інших категорій громадян, які потребують соціальної допомоги.


"Потреба у забезпеченні житлом ВПО все ще є великою, навіть з урахуванням проведеної нами роботи. Для того, щоб вирішити питання житла для вимушених переселенців, ми окрім іншого (будівництво, реновація) шукаємо шляхи співпраці з міжнародними організаціями та залучаємо уряди країн-партнерів і міжнародні фонди. Сьогодні Благодійний фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» задокументував своє бажання нам допомогти, за що ми їм дуже вдячні" - підкреслив під час зустрічи Директор Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Степан Куйбіда.

В свою чергу Заступниця директора CFSR Людмила Нечипоренко, що підписувала угоду від імені Фонду, зазначила, що вирішення всебічних питань вимушених переселенців та Українців, що постраждали від війни є у пріоритеті роботи нашої команди по всій країні, зокрема і на Львівщині.



Департамент економічної політики Львівської ОДА -https://www.facebook.com/deploda/posts/pfbid03882ys7jrxJo4k8ZTU8vSVYwGzrybxstUuTKsuMXMNyUeqyvkTULtc5CXF3aqNijLl



bottom of page