top of page
Пошук

Меморандум між Харківською обласною військовою адміністрацією та БО БФ "Джерело Відродження"


Сьогодні Харківська обласна військова адміністрація та Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) офіційно уклали Меморандум про співпрацю та спільну діяльність на користь соціально незахищених жителів області, особливо тих, які проживають на деокупованих територіях.


Цей документ закладає основи для систематичної та комплексної допомоги місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам (ВПО) в умовах важких життєвих обставин.


Меморандум передбачає широкий спектр заходів, спрямованих на полегшення життя людей, які постраждали в результаті військової агресії Російської Федерації. Один з основних аспектів угоди полягає в забезпеченні продуктами харчування, теплими речами, та необхідними ресурсами для гідного і якісного існування.


Мова також йде про тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування, спрямовану на надання допомоги громадам у вирішенні питань соціального забезпечення та розвитку інфраструктури. До таких заходів входить підтримка освіти, медичної допомоги, та інших соціальних послуг для місцевого населення.


CFSR вже багато років має паідтримку та співпрацю з Харківською обласною військовою адміністрацією, але цей Меморандум є ще одним важливим кроком у здійсненні гуманітарних ініціатив на користь соціально незахищених верств населення та свідчить про тверду відданість області поліпшенню умов життя і підтримці тих, хто найбільше цього потребує.



bottom of page