top of page
Пошук

Меморандум між Вовчанською міською військовою адміністрацією та CFSR

У місті Вовчанськ було укладено Меморандум про співпрацю між Вовчанською міською військовою адміністрацією Чугуївського району Харківської області та Благодійною Організацією "Благодійний Фонд «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» (CFSR)".


Згідно з угодою, основними завданнями спільної діяльності є організація та проведення різноманітних заходів на території Вовчанської територіальної громади.


Ці заходи спрямовані на надання медичної, соціальної, благодійної та гуманітарної допомоги місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Це також включає відновлення і покращення структури життєзабезпечення, в тому числі реалізацію екологічних проєктів. Організація та координація евакуації людей, зокрема найбільш незахищених верств населення, з небезпечних територій також є частиною цього спільного зусилля.


У рамках угоди також передбачено надання ефективних соціальних послуг найбільш вразливим та незахищеним верствам населення. Організатори мають за мету реалізацію державної політики з забезпечення гендерної рівності, запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми. Окрім цього, передбачається надання інформаційних послуг з цих питань.


Під час підписання Меморандуму, начальник Вовчанської міської військової адміністрації, Тамаз Гамбарашвілі, висловив певність у плідній співпраці та важливості спільних зусиль у вирішенні актуальних проблем. Він також подякував за вагомі допомоги, надані відразу після деоупації та по цей час.




bottom of page