top of page
Пошук

Ліки які доставляє в Україну Thad Cummings, передають небайдужі фізичні та юридичні особи у США

Львівська команда CFSR з радістю зустрічали своего коллегу - Спеціального уповноваженого представника CFSR у США Теда Каммингсона (Thad Cummings), який в чергове дістався до України та привіз коштовні ліки, яких не вистачає зараз в місцях де йдуть бойові дії, на окупованих та пограбованих росіянами територіях, що були звільнені ЗСУ, такі як території Роганської та Старосалтівської ОТГ на Харківщині, чи Херсонської та Запоріжської областях.


Ліки які доставляє Тед, передають небайдужі фізичні та юридичні особи у Сполучених штатах, які переймаються долею звичних Українців.


За словами The Novi Community, які допомагають Українцям, що звертаються за допомогою, зокрема і до CFSR, однією з великих проблем, з якими стикаються люди на окупованих територіях України, є брак ліків. Лікарні не отримують того, що їм потрібно для лікування пацієнтів, в аптеках порожні полиці, люди вмирають. Ось чому Novi співпрацює з кількома місцевими організаціями та приватними особами, щоб доставити ліки там, де вони найбільше потребують.


"Побачивши фотографію Миколи, хворого на лейкемію, ми викликали у нього цілу гаму емоцій. Чому діти повинні страждати не тільки від виснажливої хвороби і несправедливої війни, а й від відсутності ліків?

Для нас велика честь і щастя що ми змогли допомогти забезпечити ліками разом з Тедом Каммінгсом та Людмилою Нечипоренко і UVF " - підкреслили представники The Movie Community.









bottom of page