top of page
Пошук

Команда CFSR привітали зі Святами діток вимушених переселенців та місцевих у Чугуїві

Багато Українців відзначали Різдво Христове 25 грудня, Команда CFSR, вирішили зустрічати Свято з земляками, подарувати трошки радості та приємних вражень дітям.

Пересічні Українці, як ніхто інші знають, що турбота один про одного - найкращий прояв духовного та душевного єднання, зокрема і в ці Свята!

Так, в рамках співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією та за сприяння Чугуївською районною державною адміністрацією Харківської області Сергієм Лободенко, команда БФ "Джерело Відродження" - CFSR з Координаційним штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим - радником голови Харківської обласної ради та ГО "Харків Назавжди" Артуром Орищенко вирушили у Чугуїв, а саме до відповідального за своїх мешканців вуличного комітету "Заводський" під керівництвом пані Ірини Стоянової.


Разом з керівником Управління соціального захисту населення Чугуївської РВА Олександром Лисянським, привітали зі Святами діток вимушених переселенців та місцевих. Подарували дітям солодощі Nestlé, дитяче харчування та набори канцелярії, батькам сухі продукти тривалого зберігання, навзаєм діти вітали своїми чудовими малюнками.

"Я дуже вдячний за підтримку та допомогу яку нам надають наші партнери Жіночий рух "ЗА Майбутнє", БФ Надії Вовк "Берегиня"
Окрема велика вдячність нашим друзям з Estonia пану Urmas Sõõrumaa засновнику Forus Eesti, Rotermann, Forus Taxi Estonia, Rotermanni Kvartal тощо, за допомогу у вигляді надійних авто Mercedes-Benz Vito, для здійснення спільної Гуманітарної місії в Україні CFSR Missioned dy U.S". - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.







bottom of page