top of page
Пошук

Захист прав потерпілих: Катерина Мельникова про важливість рішень на засіданні регіональної комісії

26 липня 2023 року відбулося засідання регіональної комісії з розгляду пропозицій щодо напрямів та розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які стали жертвами домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

На засіданні присутня Катерина Мельникова, членкиня регіональної комісії та заступниця директора Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR).


Під час засідання були розглянуті пропозиції Красноградської міської ради стосовно використання субвенції на капітальний ремонт відділення "Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які стали жертвами домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі", що входить до складу КЗ "Красноградський центр соціальних служб" Красноградської міської ради. Також розглядалась ідея створення найпростішого укриття та придбання матеріалів, обладнання та інвентарю, у тому числі довгострокового користування для цього центру.


На основі обговорення та аналізу пропозицій Красноградської міської ради, комісія прийняла відповідне рішення стосовно використання субвенції для підтримки цього центру допомоги. Ремонт відділення та створення укриття допоможуть забезпечити кращі умови для осіб, що потребують допомоги через домашнє насильство та насильство за ознакою статі.


Такий крок є важливим кроком у боротьбі з насильством та підтримці постраждалих осіб, а присутність Катерини Мельникової на засіданні свідчить про активну участь Благодійного Фонду "Джерело Відродження" у сприянні захисту прав та допомозі тим, хто цього найбільше потребує.


Такі ініціативи та підтримка з боку органів влади та благодійних організацій можуть сприяти покращенню ситуації та створенню безпечного оточення для всіх громадян, зокрема тих, хто потрапив у складні життєві обставини через насильство.


Департамент соціального захисту населення Харківської ОДА (Новини) https://www.facebook.com/photo?fbid=608233538085567&set=a.257541176488140



bottom of page