top of page
Пошук

Жінки - РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !

"Дякуємо нашим волонтерам, що у цей важкий для країни час допомагають абсолютно всім і тримають стрій разом з правоохоронцями", - зазначила Заступниця начальника Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області – начальник слідчого відділу Олена Хівренко.

Сьогодні саме волонтери першими допомогають у ці складні часи, те що до війни було такими буденними простими речами, зараз є вкрай необхідним. Тому ми дуже цінуємо, взаємодію та дружні стосунки, що утворились за часи співпраці з Гуманітарною командою Благодійного Фонду "Джерело Відродження", підкреслила Олена Хівренко, під час вручення Подяки, від імені керівництва та особового складу, за плідну співпрацю команді CFSR.


В свою чергу, Заступниця директора CFSR Катерина Мельникова, подякувала поліції за дієву співпрацю під час виконання Гуманітарної місії з допомоги населенню Харківщини, яке гостро її потребуює.

"Зокрема, я дуже вдячна жіночому колективу поліції та співробітницям нашого Фонду, за мужність перед обличчям небезпеки, відданість своїй справі та велику щирість і небайдужість до долі тих, хто опинився у скрутних життєвих умовах", - від імені Фонду висловила вдячність колегам Катерина Мельникова.


bottom of page