top of page
Пошук

Евакуаційна гуманітарна місія CFSR триває, як і з перших днів повномаштабної війни в Україні

В новому році, як і з перших днів війни, робота Евакуаційної гуманітарної місії БФ "Джерело Відродження" (CFSR) триває. Разом з надійними партнерами - Libereco – Partnership for Human Rights й Німецькою інвестиційною компанією Gigahertz Ventures паном Stefan Schandera, які пожертвували CFSR автобуси для гуманітарної роботи Фонду, Команда готується до нових викликів, зокрема і сотням кілометрів шляху на небезпечних територіях.


Підбиваючи підсумки 9 місяців роботи з евакуаційних заходів Львівського офісу, яким опікується заступниця директора CFSR Людмила Нечипоренко, було дуже приємно, бачити результати - сотні евакуйованих людей та домашніх улюбленців з зон бойових дій на Захід з Чернігівської, Київської, Сумської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей. Десятки тон гуманітарної допомоги, що на автобусах доставлялись до місць евакуації, людям, що не виїжджали чи очікували на таку можливість.


"Ми дуже вдячні, всім нашим партнерам, що допомагали в цій складній роботі по підтримці з евакуації чи то з наповнення рейсів гуманітарною допомогою! Державної та місцевим владам в регіонах, правоохоронцям і військовим за всебічну підтримку, супровід та захист Львівській обласній раді та Львівській обласній державній адміністрації за організацію прихистку та підтримку евакуйованих.
Окремо, дякую Патріарший Паломницький Центр УГКЦ з Albina Brilliantova з якою пліч-о-пліч пройшли небезпечний і не простий шлях.
Враховуючи нові виклики, плануємо задачі по найефективнішому використанню транспорту Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova, що надали партнери, відкриті для співробітництва" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.



bottom of page