top of page
Пошук

Діти з Харківської області отримали незабутній подарунок на Різдво


20 грудня 2023 року діти з села Довжик Золочівського району Харківської області мали можливість відвідати кінотеатр у Харкові. Ця подорож стала можливою завдяки спільним зусиллям кількох організацій, які працюють над тим, щоб зробити життя дітей у військовий стан в Україні кращим.

У подорожі взяли участь 50 дітей віком від 6 до 12 років. Вони відвідали кінотеатр Планета Кіно на Французькому бульварі, де подивилися мультфільм. 

Після перегляду діти отримали смачний обід у місцевому ресторані.

"Ми дуже вдячні всім організаціям, які зробили цю подорож можливою," - сказала Юлія Шавріна, координаторка Благодійного фонду "Джерело Відродження". "Діти були дуже щасливі, що отримали таку можливість. Це був незабутній день для них."

У організації подорожі взяли участь такі організації:

Організації, які організували подорож, також висловили подяку керівництву Харківської обласної військової адміністрації, Богодухівської районної державної адміністрації та Золочівської селищної ради за їхню підтримку.


Окрема подяка керівникам Богодухівської районної державної адміністрації, Анатолію Рисцову та голові Золочівської селищної ради, Віктору Коваленку, за їхню активну підтримку та сприяння в реалізації цього проекту.


Вдячність виражає команда CFSR своїм партнерам - Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, а також пану Stefan Schanderа за безцінну підтримку та пожертвування.

Ця подорож є ще одним прикладом того, як небайдужі люди з усього світу об'єднуються, щоб допомогти дітям, які постраждали від війни в Україні.




bottom of page