top of page
Пошук

Діти з Балаклії отримали незабутній день у Харкові


Діти з міста Балаклія Ізюмського району Харківської області мали можливість відвідати Харків та провести там незабутній день.

Діти були доставлені до Харкова комфортабельним автобусом, який надала організація Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR). В Харкові дітей чекав кіносеанс у кінотеатрі Планета Кіно, смачний обід у ресторані та інші розваги.


Діти були дуже раді можливості відвідати Харків та провести час разом. Вони з задоволенням дивилися фільм, їли смачну їжу та гралися.


Організатори подяки всім, хто допоміг зробити цей день незабутнім для дітей. Вони також висловили окрему подяку керівництву Харківської обласної військової адміністрації, Ізюмської районної військової адміністрації та Балаклійської міської військової адміністрації.

Вдячність виражає команда CFSR своїм партнерам - Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, а також пану Stefan Schanderа за безцінну підтримку та пожертвування автобусами.

Цей захід є ще одним прикладом того, як волонтери та благодійні організації працюють разом, щоб допомогти дітям, які постраждали від війни.




bottom of page