top of page
Пошук

Допомога з Естонії від компанії Forus пана Urmas Sõõrumaa для Харківщини

Завдяки наполегливій праці команди CFSR по виконанню Гуманітарної місії в Україні, Фонд постійно отримує підтримку міжнародних некомерційних та комерційних організацій.


Так й на цей раз, великі друзі України - Естонія, вчергове протягують руку допомоги, підтримуючи Українців в їх боротьбі з агресором та мріях на краще майбутнє.


На звернення по допомогу до Urmas Sõõrumaa, з підтримки роботи Фонду, а саме забезпечення надійним повнопривідним транспортом Mercedes-Benz Vito, з технічною можливістю пересуватись на важко доступні території, при можливості повнопривідний автомобіль, з доставки гуманітарної допомоги населенню та евакуації людей малими групами та при необхідності людей з обмеженими можливостями, що використовують візки і CFSR отримав саме такий автомобіль з обладнанням.


"Від всієї команди БО "Благодійний Фонд" Джерело Відродження " (CFSR), я щіро вдячний Засновнику US Invest, Forus Eesti, Rotermann, Презеденту Eesti Olümpiakomitee пану Urmas Sõõrumaa за вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса з обладнанням для перевезення інвалідів на візках та коштовного гуманітарного вантажу з теплими речами для захисників Харківщини." - Щиро подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук

CFSR висловлює свою подяку Оксані Антонюк за активну роботу з організації гуманітарної допомоги, що надходить до України та зокрема до Харківського регіону.




Також у CFSR негайна потреба у транспорті, у вигляді мікроавтобусів, (пасажирських та вантажно пасажирських з високою проходимістю), для швидкого перевезення малих груп населення для евакуації та швидкого розвезення гуманітарних вантажів до місць призначення.


Позашляховик 4х4, укомплектований автомобільною лебідкою, та набором інструмента рятувальника (для евакуації пошкоджених автомобілів наших волонтерів з ризикових зон де вони працюють тощо.) та генераторів безперебійного постачання (дизельні або на сонячних батареях).


Навіть один, наданий Вами автомобіль, може врятувати життя та здоров'я багатьох людей!




bottom of page