top of page
Пошук

Допомога для персоналу Центру надання соціальних послуг Вовчанської Міської Ради

Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) та Координаційним штабом Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області, продовжує відігравати важливу роль у гуманітарній підтримці важливих установ на території Харківської області в умовах війни та обстрілів.


В цей раз CFSR у спвпраці з Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації передав допомогу для Центру надання соціальних послуг Вовчанської Міської Ради від Americares Foundation.

Після деокупації та за умов постійних обстрілів та складних умов роботи у Вовчанському регіоні, персонал центру продовжує виконувати важливу місію. Ситуація, що склалася в результаті військової агресії російської федерації, вимагає надзвичайних зусиль та підтримки, і саме тому благодійний фонд надає сімейні гігієнічні набори для персоналу та їхніх сімей.

Ця допомога є необхідною для забезпечення медичного та соціального персоналу всім необхідним, особливо за таких важливих обставинах. Персонал Центру надання соціальних послуг Вовчанської міської ради відіграє важливу роль у забезпеченні захисту та наданні допомоги населенню Харківської області, і ця благодійна допомога допомагає їм виконувати свою місію більш ефективно.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації.

"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом Mercedes-Benz Vito, Координаційному гуманітарному центру Євгену Коляді за всебічну підтримку, зокрема й надання палива."- Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.



bottom of page