top of page
Пошук

Допомога для медичної галузі: CFSR та Americares продовжує підтримувати Куп'янський центр первинної медичної допомоги

Черговий обʼємний вантаж ліків та медичних засобів від Глобальної організації Americares Foundation  до КНП КУП'ЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ КУП'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ , передали Команда CFSR разом з Координаційним гуманітарним центром та очільником Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним.


Робота задля підтримки медичної галузі та її працівників постійно триває завдяки допомоги наших партнерів Americares та сприяння й підтримки керівництва Харківська обласна військова адміністрація та керівництву Куп'янської районної державної адміністрації Aндрієм Конашевічем.


Важливо підкреслити, що така гуманітарна допомога не тільки допомагає підтримати медичну інфраструктуру на території яка була піддана агресії й пограбована російскими загарбниками, але й є символом солідарності та підтримки з боку міжнародної спільноти.


Зусилля всіх організацій та людей, які беруть участь у цьому процесі, заслуговують на велику пошану за їхню роботу у важливій місії підтримки медичної галузі на деокупованих територіях.


У КНП Куп'янський центр первинної медичної допомоги Куп'янської міської ради, ВИСЛОВИЛИ ПОДЯКУ керівнику Центру Виктору Ляшенко . Також Віктор Павлович поінформував про першочергові потреби, задачі та виклики що стоять перед колективом закладу, що працює в небезпечних умовах.


Команда Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та Координаційного штабу Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області вдячна друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме фахівцям Americares foundation в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США.

Як завжди, окрема подяка засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal , Forus Taxi Estonia тощо пану Urmas Sõõrumaa з Естонія , що у 2022 році забезпечили Команду CFSR надійними повнопривідними Mercedes-Benz.




bottom of page