top of page
Пошук

До Ізюмщини CFSR доставили медикаменти від Americares

До Ізюмщини Гуманітарну допомогу ліків у медичний заклад, передав Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) від своїх партнерів Глобальної організації Americares Foundation зі США.


Цього разу CFSR разом з командою Tax service Team Kharkiv та Координаційним Штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області у супроводі Керівництва Богодухівського районного відділу поліції доставили в Ізюмську міську лікарню “Центральна міська лікарня Піщанської Богоматері”, вкрай важливі коштовні медичні препарати, шовні матеріали тощо, ці ліки, яких дуже потребує населення деокупованого міста. Щодня у лікарню привозять цивільних та військових людей з різними випадками, часто людей, які мають важкі поранення від залишених мінувань російськими військами.


За час окупації військовослужбовці російської армії пограбували населений пункт та лікарню, вивезли майже все обладнання та повністю розукомплектували приміщення.


Вже найближчим часом медикаменти будуть використовуватись для збереження життя та здоров'я населення регіону та наших захисників.


"Команда CFSR дуже вдячна нашим друзям та партнерам, що активно підтримують нашу Гуманітарну місію на Харківщині, а саме Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт - партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік (Nataliia Combellick) у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику(Victor Shaposhnyk) та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук, (Sofiia Zhuk) у США. Нашим колегам Tax service Team Kharkiv - Артема Єфремова та Координаційному Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito для евакуації населення, який вчергове взяв участь у доставлянні гуманітарного вантажу на небезпечну територію та ЛОК – Львівський Оборонний Кластер Юрію Федорову за засоби індивідуального захисту - бронежилети." - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.










bottom of page