top of page
Пошук

До Вільхівської громади с. Степанки, CFSR від IOM Ukraine передали допомогу

Завдяки наданої значної допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні/Агентство ООН з міграції, команда CFSR разом з Старостою старостинського округу з центром у с. Хроли Роганської ОТГ Тетяною Жуковою та місцевими активістами які надали інформацію про людей найбільш потребуючих допомоги, яку передали в можливих на цей час обсягах.


Цього разу команда CFSR передали гуманітарну допомогу необхідних непродовольчих товарів у с. Степанки Вільхівської сільської ради, Харківського району, Харківської області, у вигляді матраців, комплексних наборів гігієни для родини, фанери, брезентів для тимчасового ремонту, мотузки, молотки та цвяхи


Селище Степанки перебували у тимчасовій окупації та зазнали великої шкоди інфраструктури, домогосподарств та людських життів - https://www.youtube.com/watch?v=NETstqbwtk8 , так й на цей час залишається одним з небезпечних місць, під постійними обстрілами та з великою нестачею речей для життєзабезпечення.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців

EU Civil Protection & Humanitarian Aid. European Union in Ukraine. USAID - US Agency for International Development. USAID Ukraine - USAID Україна. USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs Canada. Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew. French Ministry for Europe and Foreign Affairs, та партнерам на місцях, колегам і друзям, за надану можливість та підтримку доставляти та передавати допомогу людям, які в край її потребують.











bottom of page