top of page
Пошук

Для медичного закладу у Куп'янську: CFSR та Americares надали допомогу

Цього разу CFSR, разом з Координаційним Штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, доставили в Комунальне некомерційне підприємство "КУП'ЯНСЬКЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ МЕДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ КУП'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ" коштовні медичні препарати, шовні матеріали та необхідний допоміжний інвентар для медичного закладу, а також гігієнічні набори для багатодітних сімей співробітників закладу.


Військовослужбовці російської армії залишили населений пункт та лікарню в розореному та розукомплектованому стані. Місцеве населення страждає від наслідків війни та мін, що залишилися на території. Щодня до лікарні доставляються люди з різними випадками, зокрема з важкими пораненнями.


CFSR надав допомогу лікарні шляхом передачі фармацевтичних препаратів та необхідного інвентарю від Americares Foundation, який має велику важливість для неперервної роботи закладу. Це становить частину проекту надання гуманітарної допомоги постраждалим від війни. Фонд продовжує надавати підтримку медичним закладам у районах, які постраждали від війни на деокупованих територіях.


"Це великий внесок у підтримку нашої громади та її мешканців. Ми висловлюємо свою глибоку вдячність благодійникам за їх небайдужість та допомогу", - зазначив під час зустрічі з представниками фонду. Також відмітив, що ці ліки стануть надзвичайно корисними для багатьох людей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Висловлюємо щиру вдячність за допомогу директору Міжнародній благодійній організації "Americares Foundation", директору благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR), голові координаційного штабу "Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області" та членам команди благодійного фонду CFSR" - Подякував на своїй сторінці facebook Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Харківській обласнній раді Тетяні Єгорової Луценко, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову й Начальнику Куп'янської міської військової адміністрації Андрію Беседіну.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за надійні Mercedes-Benz Vito, які щодня виконують благодійну діяльність Фонду" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.

Одна з подій міста Куп'янська -"обстріл лікарні Куп’янська" (TSN.UA) https://tsn.ua/ato/pislya-obstrilu-likarni-kup-yanska-mediki-ryatuyut-istoriyi-hvorob-i-svyatkuyut-druge-narodzhennya-2210764.html




bottom of page