top of page
Пошук

Деокупована Вільхівка отримала чергову допомогу від IOM Ukraine

Вантаж з гуманітарною допомогою від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні/Агентство ООН з міграції, до Харківської області, на территорию Вільхівської територіальної громади у селище Вільхівка, було доставлено командою БО БФ " Джерело Відродження " (CFSR).


Село Вільхівка була окупована з перших днів війни і звільнена 28 березня в ході запеклих боїв. До війни тут мешкало більше 8 тисяч осіб, працювала школа, дитячий садок і амбулаторія, тепер суцільні руїни.


( Інформація ЗМІ - https://www.youtube.com/watch?v=wstSVB6jlg8 )


У CFSR наголошують, що основне спільне завдання зробити все, щоб люди поверталися до життя: це відновлення критичної інфраструктури та забезпечення гуманітарною допомогою тощо.


"Від імені Благодійного Фонду «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» ( CFSR ), дякую співробітникам Липецького відділу Національній Поліції Харківської області та правоохоронцям зведеного загону Вінниччини, що боронить Харківщину за супровід, співпрацю та підтримку в наданні гуманітарної допомоги мешканцям Вільхівки у вигляді матраців, комплексних наборів гігієни для родини, фанери, брезентів для тимчасового ремонту, мотузки, молотки та цвяхи та Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса для евакуації населення, який вчергове прийняв участь у доставці гуманітарного вантажу на небезпечну теріторію" - подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук

Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців


Поліція Харківщини (новини)










bottom of page