top of page
Пошук

Гуманітарна допомога для місії CFSR доставлена до Харкова завдяки партнерству і підтримці

Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures фінансують доставку гуманітарного вантажу від БФ Надії Вовк "Берегиня" та Жіночого руху "ЗА Майбутнє" для постраждалих у Харківській області.

Зі Львова Евакуаційним автобусом CFSR було успішно доставлено до Харківщини Гуманітарноу допомогу, завдяки підтримці Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пана Stefan Schandera, які забезпечили фінансування доставки цього вантажу до Харкова.

Гуманітарний вантаж для постраждалих від війни в Харківській області був наданий Благодійним фондом Надії Вовк "Берегиня" та Жіночим рухом "ЗА Майбутнє". Ці організації спільно з партнерами надали необхідні матеріали та ресурси для допомоги постраждалим.


Гуманітарна місія CFSR продовжуватиме співпрацювати зі своїми партнерами Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, для забезпечення фінансування та підтримки своїх проєктів. Ця співпраця є важливою для успішної реалізації гуманітарних заходів та максимального покриття потреб постраждалих.






bottom of page