top of page
Пошук

Гуманітарна допомога від Americares доставлена до Вовчанської районної лікарні

Однією з найважливіших речей в сучасному світі є здоров'я, особливо в умовах війни. Саме тому так важливо мати надійних партнерів, які можуть допомогти у забезпеченні необхідних лікарських засобів та гігієни, а саме - Глобальна організація Americares Foundation, яка є світовим лідером у наданні медичної допомоги та гуманітарної допомоги.


Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області за сприянням й підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова , Віти Ковальської , Євгена Іванова , Вікторії Белявцевої та Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області Сергія Лободенко , доставили черговий вантаж медикаментів до міста Вовчанськ Чугуївського району Харківської області.


За дорученням Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації, Максима Хаустова, разом з керівництвом Вовчанської міської військової адміністрації, Тамазом Гамбарашвілі, була передана гуманітарна допомога до медичних закладів на деокупованій території Харківщини. Зокрема, до Комунального некомерційного підприємства «ВОВЧАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» було передано ліки й для закладу та гігієнічні набори для багатодітних сімей медичних працівників. Це допомагає забезпечити необхідну гігієну та безпеку працівників та їхніх родин у цей складний період.


Також, разом з начальником Вовчанської міської військової адміністрації Тамазом Гамбарашвили , керівником лікарні Константином Тищенко та Ігорем Сухановим - керівником Координаційного штабу ГР при ГУ ДПС у Харківській області , радником Голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової Луценко, обговорили стан медичної галузі в районі.


Така допомога є дуже важливою для забезпечення належної медичної допомоги населенню на деокупованій території. Незважаючи на складні умови та небезпеку, медичні працівники продовжують свою роботу та рятувати життя людей, тож допомога від партнерів, які піклуються про здоров'я населення, набуває особливої ваги.


"Команда CFSR дуже вдячні друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме Americares foundation та фахівцям в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США.
Окрема подяка нашому великому Другу, засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal тощо пану Urmas Sõõrumaa з Estonia , що технічно забезпечує нашу Команду комфортними та надійними Mercedes-Benz Vito й важливими речами ". - Подякував директор БФ "Джерело Відродження" (CFSR) Сергій Жук.

Один з репортажів з окупації Вовчанську (канал Deutsche Welle) -https://www.dw.com/uk/ce-bula-katorga-reportaz-zi-zvilnenogo-vovcanska-na-harkivsini/a-63749607



bottom of page