top of page
Пошук

Програма від Americares допоможе з газовими балонами для медичних закладів

Завдяки гранту від Americares, CFSR отримали необхідний допоміжний інвентар для медичних закладів на деокупованих територіях де й сьогодні зберігається підвищений воєнний стан. Один із елементів комплекту - газові балони з горілкою на 12 літрів.


Ці балони стануть в нагоді медичним працівникам при наданні допомоги постраждалим, зокрема при проведенні операцій та процедур у екстрених ситуаціях, що потребують використання пальника для нагріву води, їжі тощо.


Важливо зазначити, що розповсюдження газових балонів відбудеться лише після повного докомплектування набору допомоги у медичні заклади на деокупованих територіях.


Крім того, перед використанням балонів необхідно провести необхідні навчання медичного персоналу з їх безпечного використання та зберігання, про що повідомляється керівництву медичного закладу.


Даний грант від Americares став черговим важливим кроком на шляху покращення умов медичного обслуговування та надання допомоги на деокупованих територіях Харківщини, що перебувають під постійною загрозою ракетних та артилерійських обстрілів.



bottom of page