top of page
Пошук

Відбулося чергове засідання Робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Чугуївській РВА

Відбулося чергове засідання Робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Чугуївська районна державна адміністрація Харківської області в якої, як Членкиня Групи, взяла участь заступниця директора Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Мельникова Катерина . Впевнений, що досвід пані Катерини набутий в активній роботі з виконання Гуманітарної місії та в Комітеті запобігання та протидії корупції Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області , буде корисний і в цій важливій роботі .

В цей складний час питання використання коштів державного та місцевих бюджетів перебуває на особливому контролі керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова , Євгена Іванова , Вікторії Белявцевої й відповіної Робочої групи у Харківській ОВА, правоохоронців та українського суспільства

На засіданні , начальник Чугуївської РВА Харківської області Сергей Лободенко підкреслив, що Група створена з метою недопущення корупційних проявів в органах державної влади та місцевого самоврядування .


Робоча група «ПРОЗОРІСТЬ та ПІДЗВІТНІСТЬ » здійснює заходи з контролю за використанням коштів бюджетів усіх рівнів, у тому числі спрямованих з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.


За словами представниці CFSR Катерини Мельникової, для ефективної спільної роботи над підвищенням ПРОЗОРОСТІ та ПІДЗВІТНОСТІ, а головне відповідальності перед українським суспільством, Робоча група об’єднала керівників місцевих Громад, структурних підрозділів районної адміністрації , правоохоронців та активну відповідальну громадськість.


Перший заступник начальника Чугуївської РВА Константин Козлитин який є головою робочою групи, звернув увагу присутніх, що в умовах сьогодення сили безпеки й оборони країни потребують більше ресурсу та всебічної підтримки, тому першочергово кошти потрібно спрямовувати на військові потреби – територіальну оборону, реабілітацію та підтримку військових та членів їх родин, посилення обороноздатності тощо.


На засіданні було обговорено перебіг реалізації проєкту «Прозорість і Підзвітність» та проаналізовано надані громадами інформацію щодо використання коштів державного та місцевого бюджетів.





bottom of page