top of page
Пошук

Від IDA Foundation, у Шевченківський центр медико-санітарної допомоги, CFSR передали важливі ліки

За сприяння і підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова , Віти Ковальскої , Євгена Іванова , Вікторії Белявцевої, в рамках співпраці з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максима Хаустова та Куп'янської районної державної адміністрації Андрія Коношевіча , Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) та БФ Надії Вовк "Берегиня" разом з керівником Шевченківської селищної військової адміністрації Куп'янського району Сергія Старікова передали чергову гуманітарну допомогу у заклад охорони здоров'я.


Благодійний фонд «Джерело Відродження» в чергове передав важливі ліки, на цей раз від міжнародної організації IDA Foundation, медичний заклад отримав високоякісні ліки, необхідні для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам.

КНП "Шевченківський центр первинної медико-санітарної допомоги" активно працює на благо місцевого населення, і зазначені медикаменти стануть невід'ємною частиною лікування та підтримки для пацієнтів, що потребують медичної допомоги.


Благодійний фонд "Джерело Відродження" висловлює глибоку вдячність IDA Foundation за їхню підтримку та сподівається на подальшу плідну співпрацю з метою полегшення страждань та покращення якості життя населення українських деокупованих районів. Цінна допомога зробить велику різницю в житті тих, хто найбільше потребує медичної допомоги та підтримки.


Також Команда CFSR та Координаційного штабу Громадської рада при ГУ ДПС у Харківській області дуже вдячніLibereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR на початку весни 2022 року надійні автобуси Mercedes-Benz для евакуації населення і підтримують нашу роботу сьогодні на Харківщині.




bottom of page